مربا یا لیچار یا رچل یا ریچلاز پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

خیلی آسان مربای توت فرنگی بپزید


کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مربای توت فرنگی به شمار می روید، می توانید ساده ترین روش پخت و تهیه مربای توت فرنگی در خانه را اینجا آموزش ببینید.

مربای توت فرنگی


آشپزخونه فرنگی ,مربای ,تهیه مربای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست کرونا ویروس لباس نوزادی تدریس خصوصی آیلتس سکوی دهم | یازدهم | دوازدهم روزانه هايي راجع زندگي و پزشک شدنم پایگاه آموزشی دانشجویان رشته امور گمرکی آموزش طراحی سایت و سئو